Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" piektdien uzsāka izbraukuma spēļu sēriju, Jekaterinburgā ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pārspējot "Avtomobiļist" vienību.

Rīgas "Dinamo" šajā mačā teicami aizvadīja pirmās minūtes un ātri izvirzījās vadībā. Jau pirmajā minūtē pēc Miķeļa Rēdliha piespēles precīzs bija Ņikita Jevpalovs, bet 10. minūtē Frenks Razgals pretuzbrukumā sekmēja Gunāra Skvorcova "golu".

Turpinājumā spēles gaitu labāk kontrolēja "Avtomobiļist" hokejisti. Pēc nospēlētām 62 sekundēm otrajā periodā Pjērs Aleksandrs Parento meta precīzi no vārtu priekšas, bet turpinājumā "Dinamo" prata izturēt lielo pretinieku ofensīvu. Līdz uzvarai pamatlaikā "Dinamo" pietrūka 25 sekundes, un Aleksejs Vasiļevskis ieveda spēli pagarinājumā.

Pagarinājumā Miķelis Rēdlihs teicami atrada savu brāli Krišjāni, kurš ar metienu uzreiz pēc piespēles izrāva uzvaru "Dinamo" vienībai.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs šajā spēlē atkal bija Mants Armalis, kurš atvairīja 46 no 48 metieniem. Paši rīdzinieki izdarīja 29 metienus.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kur var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

$duelID=851;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!