Foto: LETA

Latvijas hokeja klubs Rīgas "Dinamo" otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar rezultātu 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) piekāpās vienai no vājākajām Austrumu konferences komandām Pekinas "Kuņluņ Red Star" no Ķīnas.

Rīgas "Dinamo" iedzinējos nonāca jau ceturtajā minūtē, kad Ītens Vereks ieguva ripu, kas atlēca no Sergeja Gimajeva, un raidīja to vārtos. Septiņas minūtes Pekinas kluba hokejisti pārtvēra ripu, kas ļāva Adamam Kreknelam "izrēķināties" ar Rīgas kluba vārtsargu Aleksandru Salāku un gūt otros vārtus.

Pusotru minūti pirms perioda beigām Kristaps Sotnieks guva vārtus un samazināja rezultāta deficītu Rīgas komandai, bet tam sekoja lielisks otrais periods "Dinamo" izpildījumā, taču vārtus gūt neizdevās. Trešajā periodā "Kuņluņ Red Star" atkal darbojās aktīvāk, un trešos vārtus guva mazākumā, kad Salāks aiz vārtiem rupji kļūdījās. To viesi izmantoja, precīzi metot Lukasam Lokhārtam.

Salāks šajā mačā atvairīja 27 no 30 pretinieku metieniem, bet Rīgas "Dinamo" izdarīja 25 metienus pa vārtiem.

Rīgas "Dinamo" ar 16 punktiem 23 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē, bet "Kuņluņ Red Star" ar 24 punktiem 23 spēlēs pakāpušies uz devīto vietu Austrumu konferencē.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!