Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" pirmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pēc decembra pārtraukuma sestdien uzņem Čehijas klubu Prāgas "Lev".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17. Spēli tiešraidē varēs redzēt kanālā TV6.

Sagaidāms, ka šajā spēlē rīdzinieku rindās atgriezīsies kanādiešu uzbrucējs Džeimijs Džonsons, kurš komandā pavadīja pagājušo sezonu, bet vienībai no jauna pievienojās decembra pašā vidū.

Pēdējo maču "Dinamo" komanda aizvadīja 13.decembrī, kad savā laukumā ar 2:0 uzvarēja pērnās sezonas līgas finālistus Čeļabinskas "Traktor". Pēc tam čempionātā iestājās decembra nacionālo izlašu pārtraukums, bet pēc šodienas spēles rīdzinieki svētdien uzņems arī Bratislavas "Slovan".

Abu komandu pirmajā šīs sezonas tikšanās reizē 21.oktobrī "Lev" savā laukumā uzvarēja pēcspēles metienu sērijā ar 2:1.

"Dinamo" janvārī aizvadīs 12 mačus, astoņi no kuriem notiks izbraukumā. Pēc tam KHL čempionātā iestāsies vēl viens pārtraukums dēļ Soču olimpiskajām spēlēm.

"Dinamo" ar 68 punktiem 36 spēlēs pašlaik Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā ieņem piekto vietu. Trešajā pozīcijā ar 70 punktiem 39 mačos atrodas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas "Donbass" vienība, bet ceturtā ar 68 punktiem 40 cīņās ir Maskavas CSKA.

Savukārt "Lev" ar 65 punktiem 37 spēlēs šajā pašā konferencē atrodas sestajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!