Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" kārtējā regulārā čempionāta spēlē savā laukumā piektdien uzņēma Slovākijas vienību Bratislavas "Slovan", aizvadot otro savstarpējo spēli nedēļas laikā, un arī šoreiz rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu, piekāpjoties viesiem ar 1:2 pēcspēles metienos.

Jau ar pašu spēles sākumu mača tiesneši parādīja, ka tiesās ļoti skurpulozi, un tieši vairākumā tika atklāts spēles rezultāts - skaitlisko vairākumu pirmās trešdaļas vidū izmantoja "Slovan", izvirzoties vadībā.

Izlīdzināt rezultātu Rīgas "Dinamo" izdevās otrā perioda vidū, un tieši pēc tam spēle kļuva ļoti aktīva, intensīva un skatāma, komandām spēlējot pretuzbrukumos, ar daudzām vārtu gūšanas epizodēm.

"Slovan" trešā perioda vidū bija iespēja atgūt spēles vadību, kad uz Sedlāčeka vārtiem tika nozīmēts soda metiens, taču "Dinamo" vārtsargs ar sava tautieša Vaclava Nedorosta metienu tika galā.

$duelID=173;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, arī pamatlaikā neviena no komandām vārtus neguva, un mača uzvarētāja likteni bija jānosaka pēcspēles metienos, kuros veiksmīgāki bija "Slovan". Abus mūsējo mēģinājumus, ko izpildīja Miks Indrašis un Lauris Dārziņš, Maikls Gārnets atvairīja, bet viesiem precīzs metiens izdevās Žigam Jegličam un Lukašam Kašparam, kurš guva uzvaras vārtus.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!