Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" arī šosezon maču zem klajas debess aizvadīs Purvciemā, turklāt duelis gaidāms pēc februāra izlašu pārtraukuma.

Ziņots, ka Rīgas "Dinamo" arī šajā sezonā aizvadīs spēli zem atklātas debess. Pirmo reizi tā notika 20. janvārī Rīgas domes Sporta kompleksā uzbūvētā hokeja laukumā, kas atrodas Purvciemā pie 84.vidusskolas, Lielvārdes ielā 141. Šajā cīņā rīdzinieki ar 2:3 piekāpās Minskas "Dinamo" vienībai.

Pagaidām gan vēl nav zināms, pret ko šoreiz Latvijas komanda varētu spēlēt, kā arī nav zināms konkrēts spēles datums, jo pašlaik vēl notiekot sarunas, bet mačs norisināsies pēc februārī gaidāmā izlašu pārtraukuma.

Kā atklāja Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, šobrīd noris sarunas ar Rīgas domi, bet nolemts norises vietu nemainīt, lai gan kā vēl viens potenciālais variants izskanēja pat Daugavas stadions.

"Mačs notiks turpat, kur iepriekšējā sezonā. Varbūt būs lielākas tribīnes, jo pirmajā spēlē bija ļoti liela skatītāju interese. Iespējams, uzstādīsim arī papildus ekrānus. Pagājušajā sezonā mums ar šo vietu bija laba pieredze un pasākums bija izdevies," izteicās Savickis.

Pēc izlašu pārtraukuma Rīgas "Dinamo" gatavojas 11.februārī uzņemt vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet pēc tam gaidāmi mači arī pret Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan". Neoficiāli izskanējušas runas, ka rīdzinieki spēlē zem atklātas debess atkal varētu sacensties tieši pret Minskas klubu.

Savickis arī apstiprināja, ka Rīgas "Dinamo" 6.februārī, kad būs sācies izlašu pārtraukums, Lielbritānijā aizvadīs pārbaudes maču ar vietējo izlasi, kas pavasarī debitēs pasaules čempionāta augstākajā divīzijā. Tikai divas dienas iepriekš rīdziniekiem paredzēta KHL cīņa izbraukumā ar "Slovan".

Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 36 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, no pirmā astoņnieka atpaliekot jau par pieciem punktiem. Komanda pašlaik piedzīvojusi jau septiņus zaudējumus pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!