Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā otro zaudējumu pamatlaikā jaunajā sezonā pirmdien, 17. septembrī, piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas Tālo Austrumu izbraukuma sērijas mačā ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) piekāpās Habarovskas "Amur".

Rīdziniekiem tā bija otrā spēle divās dienās, bet 24 stundu laikā otro uzvaru neizdevās izcīnīt.

Tagad Rīgas "Dinamo" Tālo Austrumu izbraukumu turpinās 19. septembrī ar spēli pret Vladivostokas "Admiral", bet tad atgriezīsies Latvijā.

Rīdzinieki mačā guva pirmos vārtus - jau spēles trešajā minūtē Keids Fērčailds vairākumā bija precīzs ar plaukstas metienu no zilās līnijas. Amerikāņu aizsargam tā bija tikai otrā spēle Rīgas "Dinamo" rindās un pirmais vārtu guvums.

Mājinieki izlīdzinājumu panāca pēc četrām minūtēm, kad pēc rīdzinieku kļūdas aizsardzībā precīzs bija Vjačeslavs Ušeņins. Savukārt uzvaru "Amur" nodrošināja veiksmīgs metiens vārtu virzienā: Otrā perioda sākumā Bogdans Potehins pa kreiso malu apslidoja Lauri Dārziņu un praktiksi no "nulles" leņķa uzmeta vārtu virzienā. Lai gan Kristers Gudļevskis bija nosedzis vārtu tuvo stūri, ripa atrada spraudziņu, lai ielidotu vārtos.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi. $duelID=1152;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!