Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" otrdienas pēcpusdienā ar līgumreisu devusies sezonas pēdējā un vistālākajā izbraukumā uz Krievijas Tālo Austrumu pilsētām Habarovsku un Vladivostoku, ziņo kluba vadība.

Komandai spēles paredzētas Habarovskā un Vladivostokā, kurām ar Latviju ir astoņu stunda laika zonu starpība, kā arī Sibīrijas galvaspilsētā Novosibirskā (laika starpība piecas stundas)

Ceturtdiena vienība Habarovskā spēkosies ar "Amur" vienību, bet sestdien laukumā jātiekas ar Vladivostokas "Admiral" hokejistiem. Savukārt Novosibirskā tiks aizvadīti mači gan pret "Sibirj" komandu (24. februāris), gan pret "Kuņluņ Red Star" vienību (26. februāri). Spēle ar Ķīnas komandu uz Krievijas pilsētu pārcelta koronavīrusa dēļ.

Izbraukumā savainojumu dēļ nav devušies Andrejs Makarovs, Kristaps Zīle, Oskars Bārtulis, Metjū Majone, Nerijus Ališausks, Rihards Marenis un Ņikita Setdikovs, kuriem tādējādi šī regulārā sezona noslēgusies.

Komandas sastāvā nav iekļauts arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienībā "Rīga" spēlējošais vārtsargs Jānis Voris, kurš šosezon "Dinamo" sastāvā aizvadīja septiņus mačus. Tādējādi otrā vārtsarga loma atvēlēta Reinim Liepiņam, kurš arī paspējis debitēt "Dinamo" rindās.

"Dinamo" izbraukumā devusies ar 24 hokejistiem (divi vārtsargi, septiņi aizsargi, 15 uzbrucēji).

Rīgas "Dinamo" sastāvs sezonas pēdējā izbraukumā:

vārtsargi – Aleksandrs Salāks, Reinis Liepiņš;

aizsargi – Uvis Balinskis, Kristofers Berglunds, Mareks Daloga, Sergejs Gimajevs, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks;

uzbrucēji – Kārters Eštons, Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Reinis Lejnieks, Roberts Lipsbergs, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Aleksandrs Protapovičs, Miķelis Rēdlihs, Kirils Sļepecs, Jānis Švanenbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!