Foto: LETA
Ar uzvaru 2018. gadu ceturtdien, 4. janvārī, sāka Rīgas "Dinamo", kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atspēlējās, divreiz realizēja vairākumu un ar 2:1 (0:1, 2:0, 0:0) pieveica vienu no Austrumu konferences spēcīgākajām vienībām Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Šī uzvara gan neļauj Rīgas "Dinamo" KHL kopvērtējumā atstāt pēdējo vietu, uz kuru komanda noslīdēja pēc dalības Špenglera kausā un nespēlēšanas KHL. $duelID=867;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Lai gan rīdzinieki ir vieni no vājākajiem visā līgā vairākuma realizācijā, tieši vairākums šoreiz nodrošināja uzvaru. Pirmos vārtus mačā guva viesi, pirmā perioda sākumā izmantojot praktiski savu pirmo iespēju - precīzs bija aizsargs Oļegs Piganovičs.

Uzvaru rīdzinieki sev nodrošināja otrajā periodā, kad divreiz realizēja vairākumu. Otrās trešdaļas ceturtajā minūtē "īstajā laikā īstajā vietā" bija Frenks Razgals, pie kura atleca ripa un kuram atlika ieraidīt ripu tukšos vārtos. Pēc sešām minūtēm uzvaras vārtus guva Brendons Makmilans, kurš pielaboja ripas lidojumu pēc Karla Stolerija metiena.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš mačā atvairīja 32 metienus, bet rīdzinieki pa pretinieku vārtiem meta 32 reizes.

Rīgas "Dinamo" lielāko daļu mača aizvadīja bez sava līdera un kapteiņa Mika Indraša, kurš jau spēles devītajā minūtē pēc pretinieka rupjības guva traumu. Indrašis spēles turpinājumu vēroja tribīnēs, bet par viņa traumas nopietnību pagaidām netiek sniegta sīkāka informācija.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!