Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokeja komanda otrdien, 12.augustā, dodas uz Ufu, lai pēc divām dienām aizvadītu savu pirmo maču Baškortostānas Republikas kausa izcīņā, kurā bez mūsējiem spēlēs arī mājinieki Ufas "Salavat Julajev", Maskavas apgabala "Atlant", Magņitogorskas "Metallurg" un Sanktpēterburgas SKA, informē kluba mājas lapa.

Artis Ābols ar palīgiem uz šo turnīru līdzi ņems 28 hokejistus - trīs vārtsargus, deviņus aizsargus un 16 uzbrucējus. Neliela pleca savainojuma dēļ, kuru viņš guva 8. augusta pārbaudes spēlē pret "Sibirj", Rīgā paliks aizsargs Oskars Cibuļskis.

Turnīrā Ufā katra no komandām aizvadīs četras spēles, aizvadot viena riņķa turnīru. Rīdzinieki vispirms 14. augustā tiksies ar mājiniekiem "Salavat Julajev", 15. augustā - ar "Atlant", 16. augustā - ar pašreizējiem KHL čempioniem "Metallurg" . un 17. augustā ar zvaigžņoto SKA. Trīs no četrām spēlēm (15., 16. un 17. augustā) tiešraidē translēs KHL TV, bet 14. augusta maču šis kanāls rādīs ierakstā ar divu stundu nobīdi.

Rīgas "Dinamo" sastāvs turnīram:

Vārtsargi - Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlačeks, Nils Grīnfogels; aizsargi - Čejs Genovejs, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Porejs, Ēriks Ševčenko, Edmunds Augstkalns, Josefs Hrabals un Georgijs Pujacs; uzbrucēji - Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marcels Hosa, Andris Džeriņš, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Gints Meija, Gunārs Skvorcovs, Mārtiņš Cipulis, Jānis Ozoliņš, Rodrigo Ābols, Artūrs Ozoliņš, Kaspars Saulietis, Juris Upītis un Māris Bičevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!