Foto: LETA
Piektdien Rīgas "Dinamo" hokeja komanda devās uz Ņižņijnovgorodu, kur sestdien notiks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa kvalifikācijas atbildes spēle ar vietējo "Torpedo".

Uz šo izbraukuma maču ir devušies 20 hokejisti - seši aizsargi, 12 uzbrucēji un divi vārtsargi, vēsta kluba mājas lapa.

Uz Ņižņijnovgorodu lido vārtsargi Mikaels Telkvists un Māris Jučers, aizsargi Mārtiņš Porejs, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Oskars Cibuļskis un 12 uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Pols Šekura, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Raitis Ivanāns, Vitālijs Pavlovs, Džeimijs Džonsons, Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis un Elvijs Biezais.

Joprojām saslimis ir aizsargs Jēkabs Rēdlihs, bet Arvīds Reķis ārstē kakla skriemeļu savainojumu. Savukārt uzbrucējs Juris Upītis pievienojies HK "Rīga" komandai, kura rīt dosies Krievijas Jaunatnes čempionāta (MHL) regulārās sezonas noslēguma izbraukuma sērijā uz Čerepovecu un Sanktpēterburgu.  
 
Atgādinām, ka ceturtdien Rīgas "Dinamo" cīņu par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausu sāka ar uzvaru 4:1 mājas spēlē pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!