Foto: DELFI
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 2013.gada pēdējo izbraukuma spēļu sēriju ceturtdien noslēdza ar zaudējumu, ar rezultātu 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) piekāpjoties Jekaterinburgas "Avtomobiļist" vienībai.

Mača 10.minūtē tiesneši piešķīra apšaubāmu noraidījumu Rustamam Begovam, un pēc pusminūtes "Avtomobiļist" to izmantoja, kad precīzi meta Tobiass Viklunds. Piecas minūtes vēlāk "Dinamo" ceturtā maiņa aktīvi nocīnījās, un Begovs ar Bičevska palīdzību panāca rezultātu 1:1. Begovam tie bija pirmie vārti KHL.

Otrā trešdaļa aizritēja mājinieku zīmē. 26.minūtē vispirms ripa trāpīja pa rīdzinieku vārtu stabu, atlēkušo ripu uztvēra Aleksandrs Streļcovs un raidīja to vārtos. Savukārt 33. minūtē "Avtomobiļist" ieguva divu vārtu pārsvaru, jo Aleksejs Jefimovs ilgi noturēja ripu vārtu priekšā, sagaidīja, kad Mikaels Telkvists ir uz ledus un aukstasinīgi raidīja ripu "devītniekā".

Trešajā periodā rīdziniekiem bija pāris iespējas, lai samazinātu rezultāta deficītu. Īpaši jāizceļ Mika Indraša metiens, kurš trāpīja pa vārtu stabu. Mača rezultāts vairs nemainījās, un "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu.

Šajā mačā Rīgas "Dinamo" pa pretinieku vārtiem izdarīja 24 metienus, kamēr Jekaterinburgas komanda meta 30 reizes.

Šis Rīgas "Dinamo" izbraukums tika iesākts piektdien, kad Kazahstānas galvaspilsētā Astanā ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā tika uzveikta vietējā "Baris" komanda. Svētdien ar 2:5 nācās piekāpties Omskas "Avangard", pārtraucot astoņu uzvaru sēriju, bet otrdien rīdzinieki ar 2:1 pagarinājumā uzveica Hantimansijskas "Jugra".

 Visas spēles decembrī Rīgas "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. Detalizētāku spēles aprakstu var apskatīt portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!