Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" zaudējuma iemesls Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas izšķirošajā, septītajā spēlē bija neveiksmīgais spēles sākums, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 1:3 zaudēja Doņeckas "Donbass", sērijā līdz četrām uzvarām piekāpjoties ar 3-4.

"Apsveicu "Donbass" ar uzvaru sērijā un vēlu veiksmi arī turpinājumā. Ja runājam par šo spēli, tad sliktais mača sākums noteica gala iznākumu. Praktiski pirmos divus vārtus ielaidām mazākumā," pēcspēles preses konferencē teica Ābols. "Pēc tam izlīdzinājām spēli, guvām vārtus, bet kļūda mūsu zonā trešajā periodā noveda pie trešo vārtu zaudējuma."

"Ja par pirmo kārtu kopumā, tad "Donbass" bija labāki sākumā, bet mums izdevās lauzt sērijas gaitu un panākt septīto spēli. Protams, ka gribējās uzvarēt, bet mums nevajag kaunēties par izstāšanos," turpināja treneris.

"Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs: "Godīgi sakot, nedaudz baidījos. Rīgas "Dinamo" vārtsargs pēdējās spēlēs rādīja labu sniegumu. Guvām divus ātrus vārtus, bet vārtsargs Jans Laco savās mājās palīdzēja mums. Sērija bija interesanta un iespaidīga. Neviena komanda nevēlējās padoties un visi cīnījās līdz galam. Kaut kur veiksme bija mūsu pusē. Ņemsim šo veiksmi un gatavosimies otrajai kārtai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!