Foto: F64

Zaudējumu
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē sestdien, 9. janvārī, piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas ielaida arī vārtus vairākumā un ar 1:4 (1:2, 0:2, 0:0) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rīdzinieki ar uzvaru noslēdza 2020. gadu un tad guva panākumu 2021. gada pirmajā spēlē, bet tagad piedzīvoti atkal divi zaudējumi pēc kārtas. Turklāt šajos abos zaudējumos atkal rīdziniekiem "klibo" vārtu gūšana, jo 120 minūšu laikā gūti tikai trīs vārti.

Rīdziniekiem vienīgos vārtus guva Lauris Dārziņš. Mājinieki 13.minūtē izvirzījās vadībā, kad Dārziņam asistēja Deniss Paršins un Miks Indrašis.

Pēc divām minūtēm Tēmu Pulkinens rezultātu izlīdzināja, bet 19.minūtē mazākumā Pāvels Kraskovskis guva uzvaras vārtus. Otrajā puslaikā vēl pa vārtiem viesu labā guva Daņiils Misjuļs un Artjoms Iļjenko.

Reizi ripa šajā mačā vēl pabija arī viesu vārtos, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās no Kristapa Zīles vārtos nokļuvusī ripa tika atzīta par vārtos nokļuvušu ārpus spēles noteikumu rāmjiem.

Rīgas klubs ar 21 punktu 42 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Lokomotiv" ar 61 punktu 43 mačos atrodas trešajā pozīcijā Rietumu grupā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!