Foto: Sputnik/Scanpix
Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien, 17. novembrī, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā turpināja savu sezonas garāko uzvaru sēriju, viesos pēcspēles metienos ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0) pieveicot Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan".

Rīdziniekiem tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas un piektā uzvara pēdējās sešās spēlēs, kopš komandas treneru korpusā sācis strādāt leģendārais Sandis Ozoliņš.
$duelID=527;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Vienam no Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderiem Miķelim Rēdliham šī bija 500. spēle KHL, un komandas biedri viņam sagādāja labu dāvanu šajā jubilejā.

Jau spēles ceturtajā minūtē Džefs Taffe guva mājiniekiem pirmos vārtus pēc "Dinamo" vārtsarga Jakuba Sedlāčeka kļūdas. Izlīdzinājumu rīdzinieki panāca otrā perioda sestajā minūtē, kad dažas sekundes pēc mazākuma ātrajā uzbrukumā pretinieku vārtsargu pārspēja Tims Sestito.

Pamatlaikā un pagarinājumā komandas savas iespējas neizmantoja, bet pēcspēles metienos ar 1:0 pārāki bija Rīgas "Dinamo", kuru rindās izgājienu vienīgais realizēja Patriks Malens.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!