Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo' sezonas otrā izbraukuma pēdējā spēlē ceturtdien, 23. septembrī, cīņas izskaņā atspēlējās, tomēr pagarinājumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1) piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

"Dinamo" labā vienīgos vārtus guva Oskars Cibuļskis, kurš komandā pagaidām pilda kapteiņa pienākumus. Cibuļskim šie bija pirmie vārti pēc atgriešanās "Dinamo" rindās un pirmais gols KHL kopš 2017. gada 3. janvāra - toreiz viņš ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja Rīgas "Dinamo" ar 5:2 pieveikt tieši "Severstaļ".

Spēles pirmajā periodā "Dinamo" vienreiz spēlēja mazākumā un izdarīja mazāk metienu pa vārtiem (6:9), tomēr pirmās 20 minūtes noslēdzās neizšķirti 0:0.

Pirmie vārti tika gūti viena mača vidū, kad, "Dinamo" spēlējot trijatā pret pieciem laukuma spēlētājiem, Robins Press izdarīja zibenīgu metienu un raidīja ripu mērķī.

Spēles trešo trešdaļu "Severstaļ" aizvadīja pasīvi, ilgstoši neapdraudot viesu vārtus. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām "Dinamo" tika pie iespējas spēlēt vairākumā un 17.minūtē to realizēja. Pēc Nikolaja Jeļisejeva piespēles ar tālu metienu pretiniekus pārspēja Cibuļskis, bet vārtsargam skatu aizsedza Gints Meija.

Pamatlaika pēdējās divās minūtēs "Dinamo" izturēja Hantera Šinkaruka sarūpēto mazākumu un cīņa turpinājās papildlaikā. Tajā abām komandām bija iespējas noslēgt maču priekšlaicīgi un "Severstaļ" vienu no tām izmantoja. Papildlaika ceturtajā minūtē Igors Geraskins meistarīgi apspēlēja vairākus rīdziniekus un raidīja ripu tīklā - 2:1.

Pēc aizvadītām desmit spēlēm Rīgas "Dinamo" Rietumu grupā ierindojas pēdējā 12.vietā ar septiņiem izcīnītiem punktiem. "Severstaļ" ar deviņiem punktiem deviņās cīņās ir sestajā pozīcijā.
Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!