Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" hokeja komanda pirmdien pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas sākuma ar 4:3 (0:0, 3:3, 0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubu "Toros", kas ir Ufas "Salavat Julajev" fārmklubs.

Spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu 3:3, turklāt visi seši vārti tika gūti otrajā periodā, arī pagarinājumā neviena no komandām vārtu neguva, bet pēcspēles metienos uzvaru rīdziniekiem nodrošināja Egils Kalns. "Dinamo" vārtus šai mačā, kas notika "Inbox.lv" hallē, sargāja Kristers Gudļevskis.

Vārtus Rīgas "Dinamo" labā spēles pamatlaikā guva Uvis Balinskis, Kevins Klārks un Linuss Videls. Pirmos un trešos vārtus, kas tobrīd izlīdzināja mača rezultātu, rīdzinieki guva, realizējot skaitlisko vairākumu.

Pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 11. sezonas Rīgas "Dinamo" piedalīsies divos pārbaudes turnīros. Vispirms rīdzinieki dosies uz Ņižņijnovgorodu, kur cīnīsies par gubernatora kausu, bet augusta nogalē piedalīsies tradicionālajā "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņā "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!