Foto: LETA
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ielaida piecus vārtus pirmajā periodā un ar rezultātu 3:7 (0:5, 2:0, 1:2) piekāpās Astanas "Baris".

Rīgas "Dinano" pirmos vārtus ielaida jau 39. sekundē, kad precīzi meta Patrīss Kormjē. Mača turpinājums rīdziniekiem bija tikpat neveiksmīgs, jo tam sekoja noraidījums un Kevina Dalmena precīzs metiens vairākumā. Tad precīzi meta Ņikita Mihalis, Darens Dics, Kērtiss Volks. Otrajā periodā "Dinamo" mainīja spēles gaitu, un šajā trešdaļā Matiass Mitinens un Metjū Majone guva vārtus vairākumos.

Trešajā trešdaļā Kormjē ar vēl vienu "golu" apturēja "Dinamo" izrāvienu, tomēr 49. minūtē Kevins Klārks guva trešos "Dinamo" vārtus vairākumā. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām Andrē Petersons raidīja ripu tukšos vārtos.

"Dinamo" šis bija otrais zaudējums pēc kārtas, bet kopvērtējumā ar 13 punktiem 12 spēlēs rīdzinieki saglabāja piekto vietu Rietumu. "Baris" ar 15 punktiem 11 spēlēs ir septītajā vietā Austrumu konferencē.

"Dinamo" nākamo spēli aizvadīs 5. oktobrī, kad izbraukumā tiksies ar Omskas "Avangard", bet tad izbraukuma spēļu sērijas turpinājumā 7. oktobrī būs cīņa pret Novosibirskas "Sibirj", bet divas dienas vēlāk vēlreiz būs jāspēkojas ar "Baris".

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

$duelID=1166;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!