Foto: F64

Kanādiešu vārtsargs Džefs Delorjērs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo" uzņemts labi, turklāt viņš pauž gatavību jau tuvākajās cīņās stāties vienības vārtos, izteicās pats hokejists.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" ceturtdien izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, pēcspēles metienu sērijā savā laukumā ar 1:0 pārspējot Slovākijas komandu Bratislavas "Slovan". Uzvaru rīdziniekiem nodrošināja zviedra Linusa Videla precīzais "bullītis", bet Delorjērs šim duelim bija pieteikts kā otrais vārtsargs.

"Puiši mani komandā ir uzņēmuši labi, un esmu priecīgs būt šeit. Šo maču varējām uzvarēt jau pamatlaikā, tomēr galvenais, ka vispār uzvarējām," sacīja Delorjērs. "Mūs spēlē noturēja vārtsargs Jakubs Sedlāčeks, arī pēcspēles metienos guvām komandas uzvaru."

Līdz šim savu karjeru 30 gadus vecais vārtsargs pavadījis tikai Ziemeļamerikā.

"Eiropā galvenā atšķirība ir lielāks laukums - man tās ir lielas izmaiņas. Tomēr pēdējās divas dienas esmu trenējies, lai gūtu pārliecību, ka varēšu spēlēt. Ja man vajadzēs doties laukumā tuvākajos mačos, būšu gatavs to darīt," piebilda Delorjērs.

Mājas spēļu sēriju Rīgas "Dinamo" turpinās līdz 1.decembrim, bet nākamajā mačā rīdzinieki sestdien samēros spēkus ar spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

Pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem 30 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo - trīspadsmito - vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par deviņiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!