Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" joprojām ir bez sava galvenā trenera, bet šis jautājums saistīts arī ar sponsoru piesaisti, sarunā ar Krievijas ziņu aģentūru "Tass" izteicās Latvijas kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Latvijas klubs pagājušajā sezonā bija otrs vājākais visā līgā, bet 30. aprīlī gandrīz visiem komandas spēlētājiem beidzās līgumi ar Rīgas "Dinamo" un hokejisti kļuva par neierobežoti brīvajiem aģentiem. Pagaidām līgums vēl uz diviem gadiem ar rīdziniekiem ir Kirilam Sļepecam.

Pēc sezonas Rīgas "Dinamo"vadība arī nolēma neturpināt sadarbību ar galveno treneri Ģirtu Ankipānu, kā arī pārējiem treneriem. Ja vēl maija vidū Savickis sarunā ar Krievijas medijiem pieļāva, ka "kuru katru dienu" varētu atrisināties trenera jautājums, tad pagaidām tas vēl nav izdevies.

"Veicam kopīgu darbu, cenšamies atrast un parakstīt līgumu ar sponsoriem. Tas ir smags darbs, kas nav izdarīts. Kamēr man nebūs skaidrība par šiem līgumiem, nevaram virzīties tālāk. Paralēli gan strādājam treneru un spēlētāju tirgū, bet pagaidām bez konkrētības," saka Savickis.

"Zinām, kādi treneri un spēlētāji ir pieejami, zinām viņu spējas, notiek darbs. Ja būs līgumi ar sponsoriem, tad sāksim jau konkrētu darbu. Pagaidām tikai gaidām," piebilst Savickis.

Runājot par treneru potenciālajiem kandidātiem, Savickis norāda, ka šobrīd saraksts sarucis līdz četriem speciālistiem, starp kuriem ir gan Latvijas, gan ārvalstu treneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!