Foto: F64

Turpinot pirmo mājas spēļu sēriju, Rīgas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē "Arēnā Rīga" uzņēma Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, ar kuru pirmssezonā tika aizvadītas trīs spēles, un nespēja to uzvarēt arī šoreiz.

Spēlē "Arēnā Rīga" Rīgas "Dinamo" visai līdzīgā cīņā piekāpās ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 1:0).

Pirmo reizi ripa rīdzinieku vārtos nonāca jau pašā spēles sākumā, taču "Dinamo" treneri pieprasīja videoatkārtojuma pārbaudi, un tiesneši secināja, ka vārtu guvuma nav, taču uzreiz pēc šīs epizodes Krišjānis Rēdlihs atstāja komandu mazākumā, un "Lokomotiv" šo vairākumu izmantoja – 1:0.

Atšķirībā no iepriekšējās spēles, kad Rīgas "Dinamo" neko nespēja likt pretī pretiniekiem, šoreiz ātri vien rezultāts tika izlīdzināts. Georgijam Pujacam pietika ar trim vairākuma sekundēm, lai pārspētu Alekseju Muriginu – 1:1.

$duelID=751;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Spēles turpinājumā abas komandas demonstrēja ātru, saturīgu hokeju, taču abi vārtsargi spēlēja teicami, un otrā trešdaļa tika aizvadīta "sausā". Trešajai trešdaļai tuvojoties beigām, komandas sāka spēlēt piesardzīgāk, jo viens vārtu zaudējums varēja izšķirt mača likteni, un tieši tas arī notika. Nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām Džastinu Pītersu pārspēja Daņiils Apaļkovs, un tie izrādījās uzvaras vārti – 2:1. Mača beigās Rīgas "Dinamo" gan nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču vēlreiz rezultātu izlīdzināt neizdevās, un tā Rīgas komanda savā laukumā šosezon joprojām spēlē bez uzvarām.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!