Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs izbraukumā uz Sočiem devies ar 29 spēlētājiem, bet Morgans Eliss un Emīls Ģēģeris nosūtīti uz "Optibet" hokeja līgā (OHL) spēlējošo fārmklubu "Zemgale"/LLU, ziņots vienības mājaslapā.

Komandai sestdien paredzēta spēle ar "Soči" vienību, bet pirmdien jāspēlē viesos ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjazj" vienību.

Neliela savainojuma dēļ Rīga palicis uzbrucējs Gļebs Zirjanovs, bet Emīls Ģēģeris un Morgans Eliss nosūtīti uz fārmklubu "Zemgale"/LLU. Iepriekš jau tika ziņots, ka Eliss ievietots KHL atteikumu draftā.

Miks Tumānovs, Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Daņila Larionovs, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Gļebs Prohorenkovs un Patriks Zabusovs palīdzēs HK "Rīga" vienībai Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā.

Savukārt komandai pievienojušies iepriekš savainotais vārtsargs Iļja Proskurjakovs, kā arī Metjū Majone, kurš laukumā nav devies kopš 12. novembra.

Rīgas "Dinamo" sastāvs sezonas sestajā izbraukumā:

vārtsargi: Staņislavs Gaļimovs, Iļja Proskurjakovs, Zeins Makintairs;

aizsargi: Jānis Jaks, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Džordans Marejs, Ernests Ošenieks, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Tonijs Sunds, Ondržejs Vitāseks, Kristaps Zīle;

uzbrucēji: Daniels Bērziņš, Rihards Bukarts, Pāvels Černovs, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Jevgeņijs Gračovs, Konstantīns Komareks, Miks Indrašis, Dāvids Levins, Džeisī Lipons, Zaks Mičels, Deniss Paršins, Gunārs Skvorcovs, Gļebs Stoļarovs, Jānis Švanenbergs, Mets Vaits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!