Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš, iespējams, guvis smadzeņu satricinājumu, atsaucoties uz komandas galvenā trenera Ģirta Ankipāna teikto vēsta Krievijas mediji.

Rīdzinieki otrdien izbraukumā ar 2:1 spraigā cīņā pieveica Magņitogorskas "Metallurg", divās spēlēs gūstot pirmo uzvaru. Dārziņš pirmajā periodā nospēlēja nedaudz vairāk par piecām minūtēm, bet pēc tam laukumā vairs neatgriezās.

"Dārzinš labi cīnījās aizsardzībā, bet laikam saņēma spēka paņēmienu galvā. Tas ir smadzeņu satricinājums," pēc mača sacījis Ankipāns.

"Komandai liels paldies par pašaizliedzīgu spēli, tā bija laba atbilde uz zaudējumu iepriekšējā spēlē. Jā, pretinieku komanda ir cienījama, labi spēlē. Tāpēc prieks, ka uzvarējām tik spēcīgu komandu," turpina Ankipāns, norādot, ka lielisku sniegumu "Dinamo" rindās demonstrējis vārtsargs Kristers Gudļevskis. "Viņš ir mūsu pirmais numurs. Mēs viņam ticam. Neredzu problēmas. Mums ir pietiekami sabalansēts sastāvs, mums ir vēl divi labi vārtsargi, kuriem mēs ticam. Viņi labi konkurē savā starpā, grūž viens otru uz priekšu."

Rīgas "Dinamo" tagad atgriezīsies Latvijā un sestdien, 8. septembrī, "Arēnā Rīga" pirmajā sezonas mājas spēlē uzņems Novosibirskas "Sibirj".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!