Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Rīgas "Dinamo" trešdien, 2. oktobrī, "Arēnā Rīga" piedzivoja kārtējo kaunpilno zaudējumu, ar 0:7 (0:2, 0:3, 0:2) kapitulējot cīņā pret Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Rīdzinieki nav guvuši vārtus jau trīs spēlēs pēc kārtas, bet pēdējos piecos mačos gūti divi vārti.

Latvijas klubs uzvaras garšu nav izjutis jau sešas spēles pēc kārtas, pēdējos 10 mačos gūta tikai viena uzvara, turklāt papildlaikā. Sezonas otrajā spēlē 4. septembrī Rīgas "Dinamo" savās mājās ar 3:0 pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un tā šobrīd arī vienīgā rīdzinieku uzvara pamatlaikā sezonas 12 mačos. KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar sešiem punktiem ir pēdējā un ir vienīgā komanda līgā, kura guvusi tikai vienu uzvaru pamatlaikā.

Rīgas "Dinamo" saturīgu sniegumu rādīja apmēram 12 minūtes līdz pirmajiem zaudētajiem vārtiem. Vēl tobrīd rīdziniekiem bija pārsvars metienos 8:5, bet jau pirmo periodu metienu ziņā savā labā noslēdza "Avangard" ar 13:8. Līdz pat spēles beigām rīdzinieki sniegumu neuzlaboja, piedzīvojot vēl vienu apkaunojošu zaudējumu.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!