Foto: F64

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien izbraukumā sacenšas ar spēcīgo Sanktpēterburgas SKA vienību.

Mačs Sanktpēterburgā sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic".

Šajā mačā rīdziniekiem joprojām nevarēs palīdzēt aizsargs Milans Jurčina, kurš guvis ķermeņa augšdaļas muskuļa savainojumu un izlaidīs ceturto cīņu pēc kārtas.

Šī abām komandām būs ceturtā savstarpējā tikšanās reize šosezon. 13.oktobrī "Dinamo" izbraukumā zaudēja ar 1:2, 22.novembrī Rīgā tika gūts panākums ar 4:2, bet 15.janvārī SKA viesos tika pie uzvaras pēcspēles metienos ar 3:2.

Rīgas "Dinamo" komanda, sākot ar pagājušā gada izskaņu, aizvadīja ļoti sekmīgu spēļu sēriju, kas tai ļāva iesaistīties saspringtā cīņā par iekļūšanu Gagarina kausa turnīrā. Tomēr iepriekšējos divos mačos rīdzinieki zaudējuši un pašlaik viņu izredzes uz vietu izslēgšanas cīņās jau var saukt par ļoti mazām.

Pēc šī mača Rīgas "Dinamo" komandai būs nedēļas pārtraukums un nākamajā trešdienā tiks iesākta sezonas noslēdzošo četru maču sērija viesos. Tajās izbraukumā būs jāsacenšas ar Bratislavas "Slovan", Zagrebas "Medveščak", Minskas "Dinamo" un Mitišču "Atlant" komandām.

Pašlaik Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas vienība ar 71 punktu 55 mačos atkritusi uz 11.vietu. Astotajā pozīcijā esošajai Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai ir par pieciem punktiem vairāk, turklāt tā aizvadījusi par diviem mačiem mazāk.

Tikmēr SKA ar 115 punktiem 55 spēlēs ieņem otro vietu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!