Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" joprojām nav skaidrības par nākamās sezonas finansēm, un tādēļ netiek slēgti līgumu ar jauniem spēlētājiem, ceturtdien vēsta laikraksts "Diena".

Jau iepriekš ziņots, ka jūnija beigās Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka panācis progresu jaunu sponsorēšanas līgumu slēgšanā, kas drīzumā ļaus sastāvam piepulcināt jaunus hokejistus, tomēr nekādu jaunumu līdz šim nav bijis.

Lielāka skaidrība par situāciju klubā būšot nākamās nedēļas otrajā pusē, pēc atgriešanās no KHL direktoru padomes sēdes laikrakstam "Diena" skaidroja Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Šobrīd Rīgas "Dinamo" ir līgumi ar čehu vārtsargu Jakubu Sedlāčeku, aizsargiem Kristapu Sotnieku un Oskaru Cibuļski, uzbrucējiem Robertu Bukartu, Lauri Dārziņu, Andri Džeriņu, Miku Indraši, Gintu Meiju, Gunāru Skvorcovu, slovāku Marcelu Hosu. Treniņos ar komandu piedalās arī uz pārbaudes laiku uzaicinātais Vladimirs Ružička un Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis.

Rīgas "Dinamo" treniņnometne turpinās Valmierā, bet 1.augustā paredzēta pirmā pārbaudes spēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!