Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas “Dinamo” vismaz pieci spēlētāji saslimuši ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, vēsta portāls “sportacentrs.com”.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 17 saslimšanas gadījumi ar Covid-19. Slimību profilakses kontroles centra rīcībā esošā informācija liecina, ka 6 saslimušie atgriezušies no ārzemēm (Lielbritānija, Krievija).

Rīgas "Dinamo" spēlētāji atgriezušies no sezonas pirmā izbraukuma, kurā tikās ar Novosibirskas "Sibirj" un Habarovskas "Amur".

“Sportacentrs.com” vēsta, ka Rīgas “Dinamo” sastāvā vismaz pieciem spēlētājiem bijuši pozitīvi Covid-19 testa rezultāti, taču šiem spēlētājiem neesot nopietni slimības simptomi.

“Mēs nedaudz pagaidīsim ar informācijas sniegšanu. Tāpēc ka mūsu komanda ir nodevusi analīzes un tagad gaidām šo analīžu rezultātus. Tad arī pieņemsim lēmumu. Pagaidām mums nekas konkrēti nav apstiprināts, pagaidām nē. Taču tas, ka ir pozitīvi testa rezultāti, tas arī mums ir skaidrs,” portālam sacīja Rīgas “Dinamo” valdes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Jau vēstīts, ka divas Rīgas “Dinamo” spēles jau pārceltas Covid-19 dēļ. Iepriekš Rīgā ieradās Ņižņekamskas “Ņeftehemik” komanda, kurā vairāki spēlētājiem bija pozitīvi Covid-19 testi. Bet tad pirms izbraukuma spēles Nursultanā “Baris” komandā 12 spēlētāji saslima ar šo slimību, un arī šis mačs tika pārcelts.

Tāpat arī divās Rīgas “Dinamo” spēlēs šī paša iemesla dēļ pēdējā brīdī vajadzēja meklēt citus tiesnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!