Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" trešdien, galvenā trenera amatā debitējot Vladimiram Krikunovam, savā laukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čerepovecas "Severstaļ", piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas.

Savukārt "Severstaļ" 19. spēlē pēc kārtas izcīnīja punktus, kā arī guva piekto uzvaru pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" šajā mačā izvirzījās vadībā, kad 13. minūtē viņam izdevās veiksmīgs metiens pēc izslidošanas no aizvārtes. Ripa trāpīja pa "Severstaļ" vārtsargu Vladislavu Podjapoļski un ieslīdēja vārtos. Pēc veiksmīga pirmā perioda Rīgas "Dinamo" izpildījumā nākamajās 20 minūtēs "Severstaļ" sodīja rīdzinieku par noteikumu pārkāpumiem, divreiz realizējot vairākumu. Vispirms Vladislavs Kodola izmantoja to, ka Jūliuss Hudāčeks neredzēja metiena brīdi, bet tad lielajā vairākumā Daniils Vovčenko izvirzīja Čerepovecas komandu vadībā.

Trešajā trešdaļā Radils izmantoja skaitlisko vairākumu, arī šajā vārtu guvumā saņemot piespēli no Jeres Karjelainena. Līdzīgā cīņā komandas aizspēlējās līdz pēcspēles metieniem.

"Bullīšos" rīdziniekiem vienīgos vārtus guva Lauris Dārziņš, kurš skaisti apspēlēja pretinieku, bet Jegors Morozovs un Vovčenko nodrošināja panākumu "Severstaļ".

Rīgas "Dinamo" šajā sezonā četrās spēlēs tā arī nav nav uzvarējusi "Severstaļ".

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētāku notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!