Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 3:4 pagarinājumā piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

Rīgas "Dinamo" pirmos vārtus ielaida trīs sekundes pirms pirmā perioda beigām, kad vairākumu realizēja Jonass Netinens, tomēr otrā perioda piektajā minūtē ar saviem pirmajiem vārtiem KHL izcēlās Jānis Švanenbergs.

Mača turpinājumā "Dinamo" divreiz izvirzījās vadībā. Minūti vēlāk Metjū Majone ar tālmetienu realizēja vairākumu, tomēr 29. minūtē arī Jegors Morozovs vairākumā izdarīja precīzu metienu, panākot 2:2. 39. minūtē Deniss Paršins guva vēl vienus vārtus "Dinamo" komandai skaitliskajā vairākumā, taču rīdzinieki pēc tam nopelnīja divus noraidījumus un lielo vairākumu "Severstaļ" ātri realizēja.

Pēdējā periodā cīņa bija piesardzīga un līdzvērtīga, mačs turpinājās pagarinājumā, kurā Morozovs izrāva uzvaru savai komandai.

Paršins šajā mačā izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm, bet vārtsargs Iļja Proskurjakovs atvairīja 29 no 33 pretinieku metienim. Rīdzinieki pretinieku vārtus apdraudēja 23 reizes.

Rīgas "Dinamo" ar 13 punktiem 31 mačā joprojām ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Severstaļ" ar 34 punktiem 32 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!