Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" lauzis līgumus ar četriem no septiņiem spēlētājiem, ar kuriem vienošanās paredzēja sadarbību līdz 2017. gadam, tostarp līgums lauzts ar bijušo kapteini Lauri Dārziņu, liecina portāla "Sportacentrs" informācija.

Līgumi lauzti ar vēl trim latviešu spēlētājiem – uzbrucējiem Andri Džeriņu, Māri Bičevski un aizsargu Oskaru Cibuļski.

Kā aģentūrai LETA norādīja Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis, netiek izslēgts, ka klubs ar spēlētājiem panāks jaunas vienošanās. "Klubs pārtraucis pašreizējos līgumus, taču, ja komanda viņus redzēs savā sastāvā, tad turpinās sadarbību ar spēlētājiem," teica Stepītis.

"Sportacentrs.com" rīcībā esošā informācija arī liecina, ka Rīgas "Dinamo" tāpat neplāno pagarināt līgumu ar Miķeli Rēdlihu.

Aizvadītajā sezonā Dārziņš 59 spēlēs guva 10 vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles, Džeriņš 50 spēlēs guva 10 vārtus un piecas reizes rezultatīvi piespēlēja, bet Oskars Cibuļskis 39 spēlēs guva vienus vārtus, izdarīja divas piespēles un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -4. Vēl Bičevska konta aizvadītajā sezonā 36 spēles, vieni vārti un viena piespēle, bet visbeidzot Miķelis Rēdlihs 59 spēlēs guva 15 vārtus un izdarīja desmit rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences 12. vietā, neieklūstot izslēgšanas spēlēs otro gadu pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!