Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" līdz ar Mārtiņu Cipuli pārbaudes laiku nav izturējuši arī vairāki citi pieaicinātie hokejisti - Kaspars Saulietis, Koba Jass, Toms Hartmanis un Aleksandrs Galkins, kuri ir atbrīvoti, liecina kluba mājaslapā pieejamā informācija.

Ar pārbaudes laika līgumiem uz treniņnometni Valmierā Rīgas "Dinamo" sastāvā dosies trīs uzbrucēji – 1989.gadā dzimušais Vitālijs Pavlovs, 1990.gadā dzimušais Gunārs Skvorcovs un 1991.gadā dzimušais Edijs Leitāns-Rinke. Treneri pēc šo hokejistu parādītā sniegumu treniņos un pārbaudes spēlēs izlems, vai ar kādu no šiem spēlētājiem iks slēgts pilnvērtīgs līgums, liecina kluba mājaslapā pieejamā informācija.

Jau ziņots, ka galīgo lēmumu par komandas sastāvu treneru korpuss solīja paziņot pirms treniņnometnes Valmierā uzsākšanas.

Ar līgumiem "Dinamo" sistēmas komandās uz treniņnometni Valmierā dosies trīs vārtsargi - Mīkaels Telkvists, Māris Jučers un Kristers Gudļevskis, 12 aizsargi - Rodrigo Laviņš, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Jēkabs Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Matjē Karls, Edgars Dīķis, Mārtiņš Jakovļevs, Mārtiņš Porejs un Artūrs Salija, kā arī 17 uzbrucēji - Džeimijs Džonsons, Aleksandrs Žirū, Mārtiņš Karsums, Aleksandrs Ņiživijs, Andris Džeriņš, Robs Šremps, Miks Lipsbergs, Raitis Ivanāns, Ainārs Podziņš, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Niklass Luseniuss, Ģirts Ankipāns, Gints Meija, Juris Upītis, Māris Bičevskis un Elvijs Biezais.

22. jūlija vakarā komanda dosies uz Valmieru, kur no 23. jūlija – 2. augustam Vidzemes Olimpiskajā centrā aizvadīs pirmssezonas treniņnometnes pirmo posmu.

3.augustā Rīgas "Dinamo" Daugavpilī aizvadīs pirmo pārbaudes spēli, tiekoties ar Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!