Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" trešdien savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 1:1, 3:0) pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, kuras rindās spēlē latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Pirmais periods noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrās trešdaļās vidū ļoti veiksmīgā epizodē Emīls Gaļimovs guva vārtus "Lokomotiv" komandai. Taču pēc trīs minūtēm rezultāts atkal kļuva neizšķirts. Miks Indrašis, esot ar muguru pret vārtiem, izdarīja metienu, un pirmais pie atsistās ripas bija Kails Vilsons, kurš panāca 1:1.

Trešā perioda pirmajās minūtēs joprojām laukumā bija līdzīga cīņa. 50. minūtē Juris Upītis atņēma ripu Miķelim Rēdliham pie aizsardzības zonas, pats ieslidoja zonā, uzmeta pa vārtiem, atguva ripu, to vēlreiz uztvēra un piespēlēja Vilsonam, kurš izvirzīja rīdziniekus vadībā ar 2:1. Uzreiz pēc tam "Dinamo" spēlēja vairākumā, un tajā Krišjānis Rēdlihs ar skaistu metienu dubultoja savas komandas rezultāta pārsvaru.

Pēdējā spēles minūtē Miks Indrašis nopelnīja tiesības izpildīt "bullīti", un viņš to skaisti realizēja, pieliekot "treknu" punktu šim mačam.

Kopumā "Dinamo" decembrī visas septiņas paredzētās spēles aizvadīs savā laukumā. Pirmā no tām norisinājās svētdien, kad rīdzinieki piekāpās Mitišču klubam "Atlant" ar rezultātu 1:2, ciešot trešo neveiksmi pēdējās četrās cīņās.

Pēc tam piektdien "Dinamo" sagaida mačs pret Čerepovecas "Severstaļ", svētdien Latvijas komanda sacentīsies ar līgas līderi Sanktpēterburgas SKA, bet pirms pārtraukuma 13.decembrī būs jātiekas ar Laura Dārziņa pārstāvēto Čeļabinskas "Traktor" komandu.

Detalizētāku spēles aprakstu var skatīt portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!