Foto: LETA

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" lielas problēmas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) duelī pret Slovākijas komandu Bratislavas "Slovan" sagādāja spēles sākums, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikila.

Kā zināms, Rīgas klubs piektdien cieta kārtējo neveiksmi šajā sezonā, savā laukumā ar 1:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpjoties "Slovan".

"Lielas problēmas sagādāja spēles sākums. Otrais periods bija labāks, taču turpinās problēma gūt vārtus - daudz momentu, kurus nerealizējam. Tomēr esmu priecīgs, kā komanda šodien strādāja," pēc mača sacīja Heikila. "Vārtu negūšanas problēma ir psiholoģiska. Ir jāgūst vārti, nav citu variantu, kā uzvarēt."

Tikmēr "Slovan" galvenais treneris Milošs Ržīha atzina, ka viņa vadītajai komandai bija jāuzvar jau pirmajā periodā, jo rīdzinieki tajā nav spēlējuši diez ko labi.

"Mums bija daudz momentu, taču tos nerealizējām. Turpinājumā spēle izlīdzinājās. Taču priecājos, ka izdevās uzvarēt pēcspēles metienu sērijā," pauda speciālists.

Turpinājumā rīdzinieki svētdien un nākamajā otrdienā izbraukumā sacentīsies ar Maskavas "Spartak" un Sanktpēterburgas SKA, bet vēl pēc divām dienām jau uzņems "Spartak" savā laukumā. Līdz ar to Rīgas "Dinamo" būs aizvadījusi sešas spēles pēc kārtas ar tikai dienas pauzi starp tām.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 16 punktiem 13 mačos ieņem 12.vietu, bet "Slovan" ar 19 punktiem ir devītie.v

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!