Foto: F64

Rīgas "Dinamo" šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā "Arēnā Rīga" spēkosies ar Čerepovecas "Severstaļ".

Mačs sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport HD". Portāls "Delfi" piedāvās šīs spēles teksta tiešraidi.

Pirmdien rīdzinieki mājās ar 2:1 uzvarēja galvenā trenera Sergeja Zubova savulaik vadīto "Soči" komandu. Zubovam tā bija 100.uzvara viņa trenera karjerā.

Uzvaras vārtus Rīgas komandai 88 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Daniels Bērziņš. Pirms tam ripu pretinieku vārtos ieraidīja arī Nikolajs Jeļisejevs, kurš šajā sezonā izcēlies jau piecas reizes.

Pirms tam no izbraukuma rīdzinieki atgriezās ar vienu punktu pēdējās trīs spēlēs, pēdējā mačā Čerepovecā tiekot pie zaudējuma papildlaikā - 1:2. Pa šo laiku "Severstaļ" aizvadījusi vienu cīņu, kurā ar 1:0 uzveica Novosibirskas "Sibirj", svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Pēc aizvadītām 11 spēlēm Rīgas "Dinamo" Rietumu grupā ierindojas priekšpēdējā 11.vietā ar deviņiem izcīnītiem punktiem, bet "Severstaļ" ar 11 punktiem desmit dueļos ir divas pozīcijas augstāk.

Pēc šī mača Rīgas komandai būs izbraukums uz Tālajiem Austrumiem.

Abas komandas KHL nūjas krustojušas 33 reizes, no kurām 12 uzvarējuši "Dinamo" hokejisti. Iepriekšējā sezonā visās četrās savstarpējās cīņās uzvarēja "Severstaļ", kurai pret "dinamiešiem" ir septiņu uzvaru sērija.

Rīgas kluba traumēto spēlētāju sarakstā šobrīd ir aizsargs Frenks Korrado un uzbrucējs Rūdolfs Červenijs, bet pretiniekiem šī iemesla dēļ nevar spēlēt vārtsargs Vladislavs Podjapolskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!