Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā tiksies ar Magņitogorskas "Metallurg" vienību, 2019. gada pēdējā mājas spēlē lūkojot pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju.

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies pulksten 17. Portāls "Delfi" piedāvās tās teksta tiešraidi.

Jau ziņots, ka pirms tam "Dinamo" sezonas devītajā izbraukumā ar rezultātu 0:1 zaudēja Maskavas apgabala "Vitjazj" un ar 3:5 atzina Helsinku "Jokerit" pārākumu. Izbraukuma sērijā komandai pievienojās slovāku aizsargs Mareks Djaloga, taču uz Omskas "Avangard" pārgāja viens no uzbrukuma līderiem, kanādietis Brendons Makmilans.

Traumu un saslimšanu dēļ "Dinamo" komandai izbraukumā nevarēja palīdzēt Uvis Balinskis, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss un Aleksanders Salāks. Savainojuma dēļ sezona noslēgusies aizsargam Kristapam Zīlem.

Savukārt "Metallurg" hokejisti izbraukumā cietuši divus minimālus zaudējumus – 1:2 pret Sanktpēterburgas SKA un 2:3 pret Maskavas CSKA.

Ceturtdien rīdzinieki uzsāks gada pēdējo izbraukumu, tiekoties ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet divas dienas vēlāk būs duelis Minskā pret vietējo "Dinamo". Rīgas komanda savā laukumā atgriezīsies vien 4. janvārī, kad uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

"Dinamo" ar 27 punktiem 40 spēlēs ieņem 12. vietu Rietumu konferencē un ir pēdējā visā līgā. Pirmais astotnieks ir 19 punktu attālumā, līdz ar to iekļūšana Gagarina kausā ir tikai teorētiska.

Savukārt "Metallurg" ar 43 punktiem 41 duelī ir devītā Rietumos.

Abas komandas KHL nūjas krustojušas 22 reizes, no kurām "Dinamo" uzvarējusi astoņās. Vienības pirms divarpus nedēļām tikās Magņitogorskā, kur rīdzinieki zaudēja ar 1:5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!