Foto: Itar-Tass/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas otro spēli ceturtdien aizvadīs Rīgas "Dinamo", kas lūkos vēlreiz viesos pieveikt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto apvienoto Maskavas klubu "Dinamo".

Spēle sāksies pulksten 18:30 pēc Latvijas laika.

Atgādinām, ka trešdien sērijas pirmajā spēlē rīdziniekiem pagarinājumā uzvaru ar 2:1 atnesa Oskars Cibuļskis.

KHL Gagarina kausa izcīņā katrā kārtā spēles ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Rīgas un Maskavas komandu nākamās divas spēles "Arēnā Rīga" notiks 26. un 27.februārī. Nepieciešamības gadījumā sērijas piektais mačs 1. martā atkal tiks aizvadīts pretinieku laukumā, sestā spēle 3.martā ieplānota "Arēnā Rīga", bet septītā spēle - 5. martā Maskavā.

KHL regulārā čempionāta vērtējumā Rīgas "Dinamo" ierindojās septītajā vietā Rietumu konferencē, bet Maskavas "Dinamo" bija otrā Rietumu konferencē. KHL pirmajās divās sezonās rīdzinieku ceļi jau krustojušies ar tagadējā Maskavas "Dinamo" priekšgājējiem. Pirmajā sezonā pirmajā kārtā Rīgas "Dinamo" ar 0-3 zaudēja Maskavas "Dinamo", savukārt pagājušajā sezonā pirmajā kārtā rīdzinieki sensacionāli ar 3-1 uzvarēja vienus no galvenajiem favorītiem Sanktpēterburgas SKA un pēc tam sērijā ar 1-4 zaudēja Znaroka un Vītoliņa trenētajam Balašihas MVD, kas vēlāk apvienojās ar Maskavas "Dinamo".

Pirms sezonas Rīgas "Dinamo" vadība kā mērķi komandai noteica iekļūšanu Gagarina kausā, bet pēc šī mērķa realizēšanas noteikts iekļūt Gagarina kausa finālā.

Ceturtdien otros mačus aizvadīs arī pārējie pāri Rietumu konferencē, bet cīņu par Gagarina kausu uzsāks Austrumu konferences komandas - arī Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas "Sibirj", Edgara Masaļska komanda Hantimansijskas "Jugra" un Māra Jasa pārstāvētā Ņižņekamskas "Ņeftehimik" .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!