Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā nespēja atspēlēt trīs vārtu deficītu ar rezultātu 2:3 zaudēja "Soči" vienībai.

Spēles pirmajā pusē Rīgas "Dinamo" spēlēja neizteiksmīgi un mājinieki līdz 31. minūtei bija izvirzījušies vadībā ar 3:0. Divus vārtus guva Malte Stromvāls, bet pretuzbrukumā precīzu metienu izdarīja Igors Rudenko.

34. minūtē Deniss Paršins guva pirmos vārtus Rīgas "Dinamo", bet tad vairākumā 40. minūtē Miks Indrašis pārspēja bijušo Rīgas komandas vārtsargu Maksimu Tretjaku. Trešajā periodā atspēlēties "Dinamo" tā arī neizdevās.

Spēles pirmajos divos periodos "Dinamo" vārtus sargāja Staņislavs Gaļimovs, bet pirms trešā perioda vārtos stājās Zeins Makintairs. Abiem kopā vajadzēja atvairīt 23 pretinieku metienus, bet rīdzinieki izdarīja 44 metienus.

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pāvels Černovs šajā mačā uzvarēja visos 17 iemetienos, kuros piedalījās.

Šajā sezonā Rīgas "Dinamo" trīs savstarpējos mačos tā arī nav spējuši pieveikt Soču pilsētas komandu.

Rīgas "Dinamo" ar 12 punktiem 28 mačos ir pēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā, bet "Soči" aizvadījusi par divām spēlēm vairāk un iekrājusi 21 punktu, atrodoties pozīciju augstāk.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!