Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" mainījis sava kluba formas un logotipu, liecina kluba paziņojums internetā.

Vizuālās Identitātes idejas autors ir zviedru mākslinieks Daniels Karlmatcs. Kluba jaunās identitātes izstrādes procesā, kas ilga apmēram gadu, bija iesaistīti gan kluba pārstāvji, gan arī dizaina speciālisti.

"Rīgas "Dinamo" jaunā logotipa pamatelementi ir trīs zvaigznes, vairogs un divi burti – "DR". Atkarībā no logotipa pielietojuma, tas tiks papildināts arī uzrakstu "Dinamo Rīga". Logotipā iekļautajam vairogam un trīs zvaigznēm ir simboliska nozīme, bet integrētie burti "DR" veido ģeometrisku režģi, kas simbolizē stabilitāti, dinamismu, spēku un vienotību," teikts kluba paziņojumā.

Ar Rīgas "Dinamo" identitātes maiņu klubs vēlas vēlreiz pasvītrot sporta būtību un akcentēt tā pamatvērtības – veselību, godīgumu, pievilcību un emocijas.

"Mēs vēlamies Rīgas "Dinamo" kluba turpmāku attīstību, stabilitāti un izaugsmi. Kluba jaunā identitāte simbolizē mūsu vēlmi sasniegt šos mērķus ar mūsu darbu, attieksmi un vēlmi vienmēr cīnīties," sacīja Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. "Jaunais logo nozīmē mums arī piederības un kopības sajūtu, kas dos mums papildus spēku turpināt iesākto ceļu. Esmu ļoti gandarīts un vēlos pateikties visiem, kas ieguldīja darbu, laiku un enerģiju šo pārmaiņu veidošanā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!