Foto: F64
Rīgas "Dinamo" otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā uzņems vienu no vājākajām Austrumu konferences komandām Pekinas "Kuņluņ Red Star" no Ķīnas.

Spēle Rīgā paredzēta pulksten 19.30. Portāls "Delfi" piedāvās tās teksta tiešraidi.

Rīdzinieki svētdien viesos nespēja turpināt divu uzvaru sēriju un ar rezultātu 2:3 piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak" vienībai, atgriežoties pēdējā vietā KHL čempionātā.

Savukārt Pekinas komanda izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas. Vispirms savā laukumā ar 3:2 pieveikta vēl tobrīd Leonīda Beresņeva vadītā "Soči" vienība. Turklāt izbraukuma sērija tika uzsākta ar 3:0 panākumu Omskā pret Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenēto "Avangard" un ar 4:2 panākumu Podoļskā pret "Vitjaz".

Pēc šī mača "dinamieši" dosies divu spēļu izbraukuma tūrē, to uzsākot 1. novembrī ar tiešajiem konkurentiem rietumos "Soči", kam tāpat kā Minskas "Dinamo" ir par punktu vairāk nekā rīdziniekiem. Minskas vienībai gan ir par maču mazāk nekā konkurentiem.

Savukārt Pekinas hokejistiem šajā izbraukumā būs atlikušas vēl divas spēles – Ņižņijnovgorodā un Sočos.

Rīgas klubs šobrīd ar 16 punktiem 22 spēlēs ieņem pēdējo, 12. vietu Rietumu konferencē, bet "Kuņluņ Red Star" ar 22 punktiem 22 spēlēs ir devītie Austrumu konferencē.

Abi klubi KHL čempionātā savā starpā tikušies sešas reizes, tikai divreiz uzvarot "Dinamo", vienu reizi no tām – pēcspēles metienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!