Foto: F64

Rīgas "Dinamo" trešdien uzsāks četru mājas spēļu sēriju, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā tiekoties ar Habarovskas "Amur".

Mačs sāksies plkst.19.30, tiešraidē to pārraidot kanālam "3 Sport Open HD". Portāls "Delfi" piedāvās mača teksta tiešraidi.

Turpinājumā šonedēļ nepāra dienās būs mači arī ar Maskavas apgabala "Vitjaz" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet pēc izlašu pārtraukuma 20.decembrī Rīgā viesosies Minskas "Dinamo".

Pirms tam rīdziniekiem bija divu izbraukuma spēļu sērija, kuras ievadā uzvara 4:3 pēcspēles metienu sērijā pār "Torpedo" deva Vladimiram Krikunovam pirmo panākumu "Dinamo" galvenā trenera amatā. Turpinājumā pirmdien Rīgas komanda Balašihā ar rezultātu 1:4 piekāpās Boba Hārtlija trenētajai Omskas "Avangard".

"Dinamo" patlaban aizvada neveiksmīgu sezonas nogriezni, kurā 16 spēlēs izcīnītas tikai trīs uzvaras, bet punkti gūti septiņos mačos. Pirms tam Latvijas komandai Sergeja Zubova vadībā oktobrī bija trīs uzvaru sērija.

"Amur" nesen bija trīs uzvaru sērija, kas pārtrūka pirmdien Helsinkos, kur ar 0:2 tika atzīts vietējās "Jokerit" pārākums.

"Dinamo" ar 29 punktiem 35 spēlēs ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, bet pirmais astoņnieks jeb "play-off" zona ir 12 punktu attālumā. "Amur" ar 35 punktiem 38 cīņās ir devītā Austrumos.

KHL abas komandas tikušās 32 reizes, uzvaras un zaudējumus dalot uz pusēm. Šosezon 2.oktobrī Habarovskā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā uzvarēja "Amur" hokejisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!