Foto: F64

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien savā laukumā uzņem Magņitogorskas "Metallurg" hokejistus.

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā TV6.

Šīs mājas spēļu sērijas pirmajā mačā rīdzinieki trešdien ar 2:5 piekāpās Ufas "Salavat Julajev" komandai, ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, bet pēc tam piektdien ļoti smagā cīņā ar 2:1 pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Turpinājumā 17. un 21.oktobrī Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukuma spēles Bratislavā un Prāgā. 23.oktobrī Latvijas vienība savās mājās tiksies ar Maskavas CSKA, bet pēc tam atkal uzsāks četru spēļu izbraukumu.

No Rīgas "Dinamo" hokejistiem pašlaik traumas dēļ joprojām nevar spēlēt uzbrucējs Marcels Haščāks. Tāpat, visticamāk, līdz sezonas beigām no sastāva izkritis aizsargs Oskars Cibuļskis.

Magņitogorskas "Metallurg", ko trenē slavenais kanādietis Maiks Kīnens, iepriekšējo maču aizvadīja piektdien, kad ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās CSKA, ciešot otro neveiksmi pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 27 punktiem 15 spēlēs ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma ceturto vietu, bet Magņitogorskas klubs ar 27 punktiem 14 cīņās atrodas Austrumu konferences trešajā pozīcijā.

Šajā KHL sezonā spēlē 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" komandai kā minimālais mērķis izvirzīts iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!