Foto: LETA

Noslēdzot pirmo mājas spēļu sēriju šīssezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas "Dinamo" uzņēma Astanas "Baris" komandu, ko vienreiz šosezon jau mūsējie uzvarēja, bet šoreiz tika piedzīvota bezierunu kapitulācija ar 0:6 (0:2, 0:4, 0:0).

Pirms nākamās izbraukuma tūres Rīgas "Dinamo" savus līdzjtuējus atstāja visai sadusmotus, jo neizteiksmīgā spēlē tika piedzīvots šīs sezonas lielākais, turklāt "sausais", zaudējums.

Spēles sākumā gan rīdzinieki izrādīja labu pretestību vienai no KHL Austrumu konferences spēcīgākajām komandām, taču tāpat kā iepriekšējā mačā ar Sanktpēterburgas SKA mūsējos iegāza noraidījumi. Tieši skaitliskajā mazākumā tika zaudēti pirmie vārti, kad līgas rezultatīvākais spēlētājs Naidžels Douss guva savus devītos vārtus sezonā. Trešdaļas vidū Darens Dīcs pārsvaru divkāršoja – 2:0.

Otrajā periodā rīdzinieki nespēja neko likt pretī viesu labi organizētajai aizsardzībai un ātrajiem uzbrukumiem, "Dinamo" spēle juka "pa vīlēm", un tika zaudēti vēl četri vārti. Pēc ceturtās ielaistās ripas Džastinu Pītersu "Dinamo" vārtos nomainīja Jānis Kalniņš, bet arī viņš šo spēli nepabeidza "sausā".
$duelID=785;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Trešajā trešdaļā, lai arī netrūka uzbrukumu un momentu pie Henrika Karlsona vārtiem, "Baris" vārtsargs atvairīja visus metienus un sagādāja savai komandai pārliecinošu uzvaru, par ko arī tika atzīts par labāko spēlētāju Astanas vienībā. Savukārt Rīgas "Dinamo" mazs mierinājums tas, ka vismaz trešajā periodā netika zaudēti vārti.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!