Ņemot vērā pašreizējo Covid-19 izplatību Kazahstānas galvaspilsētā Nursultanā, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pieņēmusi lēmumu, ka klubs nedosies uz ieplānoto pirmssezonas pārbaudes turnīru "Kazahstānas Republikas Prezidenta kauss", ziņo vienība.

Bez "Dinamo" vienības vēl šajā turnīrā bija paredzējušas piedalīties divas citas KHL komandas – mājinieki Nursultanas "Baris" un Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Komandām bija paredzēts aizvadīt divu apļu turnīru. Šobrīd turnīra formāts ir mainīts, un tajā piedalīsies četras komandas – "Baris", Pekinas klubs, kā arī divas Kazahstānas komandas – Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas "Sarjarka" un Ustjkamenogorskas "Torpedo".

"Dinamo" informē, ka turpinās trenēties "Inbox" ledus hallē Piņķos.

Jau ziņots, ka 19. jūlijā "Dinamo" uzsāka pirmssezonas treniņnometni Liepājā, kur uzturējās līdz 4. augustam.

Gatavojoties 2021./2022. gada KHL sezonai, "Dinamo" no 11. līdz 15. augustam bija plānota dalība pārbaudes turnīrā Kazahstānā, kā arī 19. un 20. augustā divas pārbaudes spēles Somijā.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!