Foto: LETA

Zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā svētdien, 17. janvārī, turpināja Rīgas "Dinamo", kas pec pirmajā periodā ielaistajiem trīs vārtiem nespēja atspēlēties un ar 2:3 (0:3, 1:0, 1:0) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Rīgas "Dinamo" šis bija piektais zaudējums pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" katastrofāli aizvadīja pirmo periodu, kurā ielaida trīs vārtus, ļaujot "Ņeftehimik" hokejistiem darboties ļoti brīvi. Sākumā ripu praktiski tukšos vārtos raidīja Bulats Šafiguļins, bet tad no "nulles leņķa" ripu vārtos iemeta Pāvels Porjadins. Uzvaras vārtus mājiniekiem guva arī Porjadins, kurš pirmajā periodā panāca 3:0.

Otrajā periodā vienus vārtus pēc mājinieku kļūdas atguva Andris Džeriņš, kuram tas bija pirmais gols pēc atgriešanās rīdzinieku rindās. Otros vārtus Rīgas "Dinamo' rindās šajā spēlē guva Genādijs Stoļarovs, kurš precīzi no zilās līnijas meta astoņas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām.

Spēles izskaņā rīdzinieki "pamodās" un metās cīņā par punktiem šajā spēlē, tomēr šie centieni bija nesekmīgi, Latvijas komandai piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!