Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas tālāko izbraukumu piektdien ar zaudējumu sāka Rīgas "Dinamo", kas Habarovskā nespēja izmantot savu pārsvaru laukumā un ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpās "Amur".

Pēc pirmās trešdaļas, kurā mūsējie izskatījās ne visai pārliecinoši, mājinieki bija izvirzījušies vadībā ar 1:0, bet otrā perioda sākumā "Dinamo" rezultātu izlīdzināja - vārtus guva Marcels Hosa.

Arī trešajā trešdaļā laukumā dominēja "Dinamo", taču vārtus guva "Amur", un tālākajā spēles gaitā viņi parādīja atzīstamu sniegumu aizsardzībā, neļaujot rīdziniekiem izlīdzināt rezultātu. To, ka "Dinamo" centās to paveikt, uzskatāmi liecina izdarīto metienu skaits pa vārtiem pēdējās divās trešdaļās - 26. Salīdzinājumam, "Amur" Telkvista vārtus šajā laikā apdraudēja 14 reizes.

"Spēli sākām neslikti, bet tad ielaidām vārtus un pirmais periods aizritēja "Amur" komandas zīmē. Otrajā periodā nedaudz izmainījām maiņu virknējumus un spēle kļuva labāka, bija vārtu gūšanas momenti. Tie bija arī trešajā periodā, bet ar vieniem vārtiem ir grūti uzvarēt," pēc spēles teica galvenais treneris Artis Ābols.

Tagad "Dinamo" dosies uz Vladivostoku, kur svētdien tiksies ar KHL debitantiem "Admiral".

Kā allaž, portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā jūs varat izsekot spēles gaitai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!