Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" otrdien izbraukumā ar rezultātu 1:4 (1:1, 0:0, 0:3) piekāpās Maskavas "Dinamo" vienībai, kas šo sezonu turpināja ar septīto uzvaru septiņās spēlēs.

Maskavas "Dinamo" šo sezonu turpināja perfekti, turklāt visās spēlēs tā guvusi vismaz četrus vārtus. Rīdzinieki deviņās spēlēs tikuši pie trim uzvarām.

Maskavas "Dinamo" ātri ieguva vairākumu, kuru realizēja ceturtajā minūtē, kad pēc Vadima Šipačova teicamas piespēles precīzi meta Staņislavs Gaļijevs. Nikolajs Jeļisejevs 17. minūtē rezultātu spēja izlīdzināt, kad pats apspēlēja aizsargus un izdarīja precīzu metienu, kad vārtsargs jau bija pretkustībā. Viņam tie bija ceturtie vārti šajā sezonā.

Mača turpinājumā rīdzinieki līdzīgi spēkojās ar spēcīgajiem pretiniekiem, bet trešajā trešdaļā Maskavas "Dinamo" sāka darboties aktīvāk, kas panāca Rīgas kluba spēlētāju noraidījumus. Rīgas "Dinamo" vārtsargs Matejs Mahovskis 46. minūtē pēc izturēta mazākuma nespēja tvert salīdzinoši vienkāršu Dmitrija Raševska izdarīto metienu, un Maskavas "Dinamo" atguva vadību.

52. minūtē Šipačovs realizēja lielo skaitlisko vairākumu un panāca rezultātu 3:1, bet tad pretuzbrukumā arī Ivans Igumnovs guva vārtus.

Izbraukuma spēļu sēriju Rīgas "Dinamo" turpinās ceturtdien pret Čerepovecas "Severstaļ".

Portāls "Delfi" piedāvā mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!