Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien oficiāli piedāvāja jaunu līgumu komandas galvenajam trenerim Jūliusam Šupleram, informē "Dinamo" mājaslapa internetā.

Pirmdien notika kluba apvienotā padomes un valdes sēde, kurā tika izvērtēts Rīgas "Dinamo" un HK "Rīga" sniegums aizvadītajās KHL un MHL sezonās. Sēdē piedalījās arī Šuplers, kuram oficiāli tika izteikts piedāvājums par sadarbības turpināšanu, un atbilde no slovāku speciālista tiek gaidīta jau tuvākajā laikā.

Rīgas "Dinamo" sniegums KHL regulārajā čempionātā un "play-off" novērtēts kā pozitīvs, jo komanda regulārajā čempionātā nodrošināja vietu izslēgšanas spēļu kārtā, kā arī otro sezonu pēc kārtas pārvarēja play-off pirmo kārtu. Tiesa, "Dinamo" vadībā pirms KHL Gagarina kausa kā mērķi izvirzīja iekļūšanu finālā, kas netika izpildīts.

KHL sezonas noslēguma kopvērtējumā rīdzinieki ierindosies astotajā vietā, kas uzskatāms par labu sasniegumu, norāda "Dinamo".

Tikmēr AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes locekļi, izvērtējot HK "Rīga" sasniegto rezultātu MHL regulārajā čempionātā un "play-off" pirmajā kārtā, novērtēja HK "Rīga" pirmo sezonu Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pozitīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!