Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ceturtdien nespēja izcīnīt pirmo uzvaru decembra mēnesī, ar rezultātu 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) mājās atzīstot Magņitogorskas "Metallurg" vienības pārākumu.

Spēles ievadā liela nozīme rezultāta ziņā bija abu vārtu pārliktņiem. Vispirms Ņikita Setdikovs izpildīja zibenīgu metienu pa "Metallurg" komandas vārtiem, Vasīlijam Košečkinam nepaspējot noreaģēt, bet vārtsargu no vārtu zaudējuma glāba pārliktnis.

Magņitogorskas komandai padevās precīzāks metiens, mača desmitajā minūtē Andrejam Nestrašilam triecot ripu pa pārliktni, no kura tā ielidoja Aleksandra Salāka sargāto vārtu "devītniekā".

"Dinamo" vienība, sākot ar otro trešdaļu, pārņēma pārsvaru izdarīto metienu ziņā, tomēr Košečkinu mājiniekiem tā arī neizdevās pārspēt. Tā vietā vēlreiz precīzs pēc lieliskas komandas biedru saspēles bija Nestrašils, kurš trešajā trešdaļā raidīja ripu nepiesegtos vārtos.

Tādējādi "Dinamo" komandas zaudējumu sērija sasniegusi astoņas spēles, rīdziniekiem saglabājot pēdējo vietu līgā ar 41 spēlē gūtiem 27 punktiem. "Metallurg" vienība pēc panākuma pakāpusies uz astoto pozīciju Austrumu konferencē, pateicoties 45 punktiem 42 mačos.

Nākamo spēli "Dinamo" komanda aizvadīs sestdien Ņižņijnovgorodā, kur tiksies ar vietējo "Torpedo" vienību.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētāku mača notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!