Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien, 27. oktobrī, Rīgas "Dinamo" pēdējā trešdaļā 39 sekunžu laikā guva divus vārtus, tomēr nespēja atspēlēties un ar 2:3 (0:2, 0:1, 2:0) piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai vienībai Maskavas "Spartak".

Rīdzinieki uzvarēja iepriekšējās divās spēlēs un izķepurojās no KHL pēdējās vietas, tomēr panākumu sēriju svētdien neizdevās turpināt, piekāpjoties Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai komandai. Tagad rīdzinieki otrdien, 29. oktobrī, savās mājās uzņems "Kuņluņ Red Star", bet tad pirms valstsvienību pauzes viesos spēlēs pret "Soči" un Sanktpēterburgas SKA.

Lai gan rīdzinieki mačā daudz aktīvāk uzbruka pretinieku vārtiem, mājiniekiem uzbrukumi bija rezultatīvāki. Jau spēles trešajā minūtē Aleksandrs Hohlačovs vairākumā guva mājiniekiem pirmos vārtus, bet 17. minūtē Iļja Zubovs panāca 2:0. Otrā perioda sākumā Anseļs Gaļimovs panāca jau 3:0, bet Rīgas "Dinamo" vārtos pēc šī gola Andreju Makarovu nomainīja Maksims Tretjaks.

Makarovs atvairīja vien trīs no sešiem metieniem, bet Tretjaks turpinājumā tika galā ar visiem 14 metieniem. Rīdzinieki visā mačā izdarīja 32 metienus.

Pēc vārtsargu maiņas "Spartak" turpināja darboties pārliecinošāk un drošāk, bet rīdzinieki pamodās pēdējās trešdaļas vidū. Ilgstoši uzbrukumi deva rezultātu, un 53. minūtē Vitālijs Pavlovs panāca 1:3. Jau pēc 39 sekundēm Roberts Lipsbergs samazināja starpību līdz 2:3, bet izglābties no zaudējuma atlikušajās septiņās minūtēs neizdevās.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!