Foto: DELFI
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien Latvijas klubs Rīgas 'Dinamo" ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) savā laukumā pārspēja Habarovskas "Amur" komandu, kurai šis bija septītais zaudējums pēc kārtas.

Jau no spēles pirmajām minūtēm Rīgas "Dinamo" komandai bija milzīgs pārsvars laukumā, tomēr pirmajā periodā vārtus gūt neizdevās, lai arī iespējas bija diezgan daudz. Savukārt otrā trešdaļa iesākās ar vārtu guvumu, kad lieliski nocīnījās Miks Indrašis, un Mets Robinsons izmantoja savu iespēju. 26.minūtē Georgijs Pujacs izdarīja tālu metienu, bet Džeimijs Džonsons veiksmīgi mainīja ripas lidojuma virzienu.

Tomēr "Amur" komanda izmantoja savu vienīgo reālo vārtu gūšanas iespēju, pretuzbrukumā precīzi metot Sergejam Smurovam. Pēdējā periodā Rīgas "Dinamo" turpināja spēlēt pārliecinošāk, un pēdējā pamatlaika minūtē guva divus vārtus. Vispirms Kails Vilsons meta tukšos vārtos, bet Pols Ščehura desmit sekundes pirms pamatlaika beigām panāca 4:1.

Rīgas "Dinamo" šajā mačā izdarīja 41 metienu pa pretinieku vārtiem, bet Latvijas kluba vārtsargs Mikaels Telkvists tika galā ar 15 no 16 "Amur" komandas raidījumiem.

Turpinājumā rīdziniekiem gaidāmi četri mači izbraukumā, bet pēc tam būs pārtraukums, kas saistīts ar Soču olimpiskajām spēlēm.

Detalizētāku mača aprakstu iespējams apskatīt portāla "Delfi" piedātajā teksta tiešraidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!