Foto: F64

Rīgas "Dinamo" otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē mājās cīnīsies ar Maskavas CSKA, aizvadot pirmo maču pēc astoņu dienu pauzes.

Spēle sāksies pulksten 19.30. Portāls "Delfi" piedāvās tās teksta tiešraidi.

Pēdējā izbraukumā pirms pauzes rīdzinieki zaudēja abās spēlēs – ar rezultātu 4:5 pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" un ar 1:5 - Magņitogorskas "Metallurg", kopā iekrājot četras zaudētas spēles pēc kārtas, pirmās divas zaudējot savā laukumā.

Savukārt CSKA vienība viesos pēdējā mačā ar 5:2 pārspēja Minskas "Dinamo", bet pēdējās piecās spēlēs maskavieši četrreiz atstājuši laukumu kā uzvarētāji.

Abas komandas KHL čempionātā savā starpā tikušās 30 reizes, un tikai septiņās pārāki bijuši rīdzinieki. Pie tam maskavieši uzvarējuši 11 pēdējās savstarpējās cīņās ar kopējo vārtu starpību 9-41. Šajās cīņās iegūts viens punkts par zaudējumu pagarinājumā. Šosezon 5. oktobrī komandas jau tikās, CSKA svinot graujošu uzvaru ar 6:1.

Rīgas "Dinamo" komanda ar 27 punktiem 37 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu līgā, apsteidzot vien Minskas "Dinamo", kam ir tikpat punktu, cik rīdziniekiem, taču spēle rezervē. CSKA ar 51 punktu 35 mačos ieņem otro pozīciju Rietumu konferencē.

Jau ziņots, ka pārtraukumā pēc abpusējas vienošanās "Dinamo" pārtraukusi līgumattiecības ar 23 gadus veco vārtsargu Maksimu Tretjaku. Tretjaks Rīgas kluba rindās 2019./2020. gada sezonā laukumā devās četrās spēlēs, vidēji spēlē savos vārtos ielaižot 2,75 ripas un atvairot 88,5% pretinieku metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!